DJ ZEFIL EMLÉKBÉLYEG

A5 méret, egy ív 6 darab bélyeget tartalmaz. A képkeret csak illusztráció.

A pécsi születésű Szobics Ferenc vagyis DJ Zefil a hazai Hip Hop egyik prominens alakja volt. Tisztelegve munkássága előtt, ünnepelve nevét és örökségét, egy emlékbélyeg készült a RAPEGYLET jóvoltából. A mai rohanó világban sok érték hamar elkopik, elfelejtődik és kikerül a köztudatból, ezért fontos, hogy minden lehetséges módon emlékezzünk a hazai Hip Hop kiemelt személyeire és mérföldköveire. A bélyeg hivatalosan is felhasználható borítékon és képeslapon, csak belföldre. Értékálló, ami azt jelenti, hogy bármikor felhasználható, függetlenül az aktuális postai díjaktól. Gyűjtőknek is ajánlott, pl. bekeretezve. A bélyeg non-profit módon, a család hozzájárulásával készül. A költségeket a Magyar Posta határozza meg, gyártási díj, adó, postaköltség. A RAPEGYLET jóvoltából az emlékbélyeg bekerült a Magyar Hip Hop Archívum és az amerikai Universal Hip Hop Museum gyűjteményébe is. RIP www.djzefil.com

2020. júliusában a RAPEGYLET közel 70 ezer Forinttal támogatta DJ ZEFIL emlékbélyegének vásárlását, fizetve a rendelők postaköltségét (900 Ft).

MEGRENDELEM
Jelenleg a Magyar Posta csak belföldre és európai országokba postázza a bélyegeket a COVID19 korlátozások miatt.

Gánóczi “Gánó” Gábor: 2PAC


3000 Ft + postaköltség

A könyv kendőzetlenül, cenzúrázatlanul mutatja be a rapsztár életét, kiegészítve az író által átélt évekkel. Olyan ritkaságokat tartalmaz a kiadvány, mint pl. 2PAC személyi testőrének a visszaemlékezései az utolsó napokról Las Vegasban, és egyéb finomságok. A könyv 2000 óta megvásárolható, rendelhető.

Szerző: Gánóczi Gábor (Gánó)
Kiadó: szerzői kiadás

 MEGRENDELEM
Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől vásárolod, az adataid ő kapja

Gánóczi “Gánó” Gábor: RAP


3500 Ft
+ postaköltség

A könyv a stílus meghatározó alakjainak életútján keresztül mutatja be a RAP zene fejlődését a kezdeti időktől egészen a 2000-es évig. Mindebbe beleszőve az író élményeit, ahogy átélte ezeket az éveket. 2005-ben a Blackening Europe című, az USA számos Egyetemén tankönyvként használt kiadványban is felhasználták Gánó könyvének tartalmát, bemutatva a rendszerváltozás utáni hazai hip hop élet fejlődését. A RAP könyv 2001 óta megvásárolható, rendelhető.

Szerző: Gánóczi Gábor (Gánó)
Kiadó: szerzői kiadás

 MEGRENDELEM
Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől vásárolod, az adataid ő kapja

RAPPER KÉZIKÖNYV tervezett

RAP / A Kibontakozás TERVEZETT

megjelenés: 2022

A RAPEGYLET házatáján számtalan magyar nyelvű könyv készül olyan témakörökben, amik ilyen módon még soha nem jelentek meg Magyarországon. Megkezdődtek a munkálatok egy új RAP kiadványon is, ami jövőre várható valamikor. Ez a könyv a RAP / A KIBONTAKOZÁS cimet viseli, mivel a 80-as évek közepétől a 90-es évek végéig tartó időszakot dolgozza fel, vagyis az old school utáni korszakot, amikor az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten is megerősödött ez a műfaj és megjelentek a ma már klasszikus előadók, pl. Eric B and Rakim, Snoop Dogg, Gang Starr, Public Enemy, Wu Tang Clan, 2Pac, De La Soul, MC Lyte, NWA, és sokan mások. Események, kiemelt előadók, csapatok, érdekességek krónikája lesz.