DJ ZEFIL EMLÉKBÉLYEG

A5 méret, egy ív 6 darab bélyeget tartalmaz. A képkeret csak illusztráció.

1490 Ft / ív (6db bélyeg) + postaköltség

A pécsi születésű Szobics Ferenc vagyis DJ Zefil a hazai Hip Hop egyik prominens alakja volt. Tisztelegve munkássága előtt, ünnepelve nevét és örökségét, egy emlékbélyeg készült, ami beszerezhető a Magyar Postán keresztül. A mai rohanó világban sok érték hamar elkopik, elfelejtődik és kikerül a köztudatból, ezért fontos, hogy minden lehetséges módon megőrizzük a hazai Hip Hop kiemelt személyeit és mérföldköveit. A bélyeg hivatalosan is felhasználható postai borítékon és képeslapon, csak belföldre. Érték nincs rajta, vagyis értékálló, ami azt jelenti, hogy bármikor felhasználható, függetlenül az aktuális postai díjaktól. Gyűjtőknek is ajánlott, pl. bekeretezve. A bélyeg non-profit módon, a család hozzájárulásával készül. A költségeket a Magyar Posta határozza meg, gyártási díj, adó, postaköltség. A Magyar Posta jelenleg csak belföldre postázza a bélyegeket a COVID19 korlátozások miatt. Az emlékbélyegek bekerültek a Magyar Hip Hop Archívum gyűjteményébe is. RIP www.djzefil.com

MEGRENDELEM
2020. július végéig a RAPEGYLET fizeti a megrendelt bélyegek postaköltségét (900 Ft) bankkártyás fizetés esetén.

Gánóczi “Gánó” Gábor: 2PAC


3000 Ft + postaköltség

A könyv kendőzetlenül, cenzúrázatlanul mutatja be a rapsztár életét, kiegészítve az író által átélt évekkel. Olyan ritkaságokat tartalmaz a kiadvány, mint pl. 2PAC személyi testőrének a visszaemlékezései az utolsó napokról Las Vegasban, és egyéb finomságok. A könyv 2000 óta megvásárolható, rendelhető.

Szerző: Gánóczi Gábor (Gánó)
Kiadó: szerzői kiadás

 MEGRENDELEM
Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől vásárolod, az adataid ő kapja

Gánóczi “Gánó” Gábor: RAP


3500 Ft
+ postaköltség

A könyv a stílus meghatározó alakjainak életútján keresztül mutatja be a RAP zene fejlődését a kezdeti időktől egészen a 2000-es évig. Mindebbe beleszőve az író élményeit, ahogy átélte ezeket az éveket. 2005-ben a Blackening Europe című, az USA számos Egyetemén tankönyvként használt kiadványban is felhasználták Gánó könyvének tartalmát, bemutatva a rendszerváltozás utáni hazai hip hop élet fejlődését. A RAP könyv 2001 óta megvásárolható, rendelhető.

Szerző: Gánóczi Gábor (Gánó)
Kiadó: szerzői kiadás

 MEGRENDELEM
Ezt a könyvet közvetlenül a szerzőtől vásárolod, az adataid ő kapja

RAPPER KÉZIKÖNYV tervezett

RAP / A Kibontakozás TERVEZETT

megjelenés: 2022

A RAPEGYLET házatáján számtalan magyar nyelvű könyv készül olyan témakörökben, amik ilyen módon még soha nem jelentek meg Magyarországon. Megkezdődtek a munkálatok egy új RAP kiadványon is, ami jövőre várható valamikor. Ez a könyv a RAP / A KIBONTAKOZÁS cimet viseli, mivel a 80-as évek közepétől a 90-es évek végéig tartó időszakot dolgozza fel, vagyis az old school utáni korszakot, amikor az Egyesült Államokban és nemzetközi szinten is megerősödött ez a műfaj és megjelentek a ma már klasszikus előadók, pl. Eric B and Rakim, Snoop Dogg, Gang Starr, Public Enemy, Wu Tang Clan, 2Pac, De La Soul, MC Lyte, NWA, és sokan mások. Események, kiemelt előadók, csapatok, érdekességek krónikája lesz.