A könyv digitális változata (Windows és Mac kompatibilis)
USB kártya / pendrive, negyedik kiadás, 208 oldal

500 Ft + postaköltség
postázás bármelyik országba

Ez az első magyar nyelvű könyv, ami csak a Hip Hop korai időszakával foglalkozik, a teljesség igénye nélkül bemutatva a korai graffiti, break, rap és DJ világ kiemelt eseményeit, alakjait, a 60-as évektől egészen a 80-as évek közepéig. Azok számára készült, akik szeretnék megismerni e városi kultúra gyökereit, kialakulását, rövid történetét. A könyvnek nem célja, hogy mindenről részletes információt közöljön, hiszen erről a témáról egy lexikon is kevés lenne. Az Egyesült Államok mellett egy rövid fejezet erejéig a nemzetközi Hip Hop kezdeti időszakáról is szó esik, olyan országokat megemlítve, mint például Magyarország, Németország (NSZK), Hollandia, Franciaország, Nagy-Britannia és mások, szigorúan a nyolcvanas évekre fókuszálva. Ez a hiánypótló kiadvány a korai időszakot próbálja összefoglalni és eljuttatni szerkesztett formában olyan olvasók felé, akik keveset vagy szinte semmit nem tudnak a Hip Hop úttörőiről. Ez a könyv nem csak a fiatalabb generációnak szól, hanem mindenkinek, aki érdeklődik a kezdetek iránt.

A negyedik kiadás 30 oldallal több, mint a harmadik kiadás, kiegészülve képekkel, pontosításokkal, bónusz melléklettel.  (Az USB kártyán technikai okok miatt a harmadik kiadás grafikája látható, de a negyedik kiadást tartalmazza)

Ez a kiadvány elérhető CD-n és nyomtatott formában is.

MEGRENDELEM

A lenti gombra kattintva, emailben küldd el a következő adatokat:
• Neved
• Pontos postai címed (utca, házszám, település, irányítószám, ország)

Fizetés:
• bankkártyával (VISA / Mastercard) online

A lenti gombra kattintva megjelenik egy új oldal, ahol add meg hány darab USB-t szeretnél (alapértelmezett 1db). Utána fizethetsz PAYPAL fiókon keresztül (ha rendelkezel ilyennel) vagy BANKKÁRTYÁVAL. Utóbbi esetén válaszd a legalsó PAY WITH A BANK ACCOUNT OR CREDIT CARD gombot.

Megrendelés után felvesszük veled a kapcsolatot emailben. Ha valami nem világos ide írj info@rapegylet.com