Mi a RAPEGYLET ?

“Egylet: tagokból álló közösség; közös cél elérésére alakult, több személyből álló társulás; egyesület.” 

A RAPEGYLET azért jött létre 2018 elején, hogy non-profit virtuális egyesületként egyfajta közösségi és anyagi támogatást nyújtson a maga módján a hazai Hip Hop számára. Ez az első és egyetlen ilyen típusú kezdeményezés Magyarországon.

Közösségi oldalként szeretné összehozni az MC-ket, a DJ-ket, a producereket (beatmaker), a stúdiókat, a csapatokat, valamint a rajongókat. Ehhez nyújt felületet, ahol bárki regisztrálhat, létrehozva saját profilját, amivel kapcsolatokat építhet, vagy akár új barátokat is találhat.

A RAPEGYLET 2018. ÁPRILISA ÓTA közel  500 000 FT  TÁMOGATÁST NYÚJTOTT A HAZAI HIP HOP SZÁMÁRA KÖZVETVE ÉS KÖZVETLENÜL

A támogatásba több tevékenység is beletartozik:

  1. Tárhely és weblap támogatása
  2. Előadók, rapcsapatok protezsálása online
  3. Lemezterjesztés támogatása
  4. Profi stúdiófelvétel támogatása
  5. Könyvkiadás
  6. Események promóciója

Támogass minket

A RAPEGYLET anyagi forrásai végesek, mint minden non-profit szervezetnek, ezért örömmel fogadunk minden felajánlott pénzösszeget, ami hozzájárul a működéshez. Nagyobb anyagi forrás esetén bővülhet a támogatások köre vagy új lehetőségek előtt nyílhatnak ki a kapuk. Kiemelt támogatók reklámozási lehetőséget is kaphatnak a weboldalon, megegyezés alapján.

UTALÁS
Bármekkora összeggel támogathatod a non-profit tevékenységünket. Forint (HUF) alapú számlaszámunkra díjmentesen utalhatsz bármelyik magyar bankból.

12600016 – 18267304 – 21378693

BANKKÁRTYA (VISA / MASTERCARD)
Válaszd ki az adomány nagyságát és kattints a lenti gombra. Ezután a megjelenő oldalon klikkelj a “Pay with a Bank Account or Credit Card” gombra alul.