TAGSÁG

A RAPEGYLET 2018 óta közel 500 000 FT értékben nyújtott támogatást közvetve és közvetlenül a hazai Hip Hop számára. Például weblap és tárhely támogatása, előadók és események protezsálása, fizetett online reklámok, lemezterjesztés támogatása, stúdiófelvétel támogatása, könyvkiadás, pénzdíjas versenyek rendezése, stb.

A weblapunk tartalma nyilvános, azonban Facebook és Instagram posztjainkat csak tagok láthatják. A közösségi platformokon folyamatosan és aktívan posztolunk hazai és külföldi Hip Hop témájú információkat, amik sokak számára érdekesek lehetnek. Amennyiben támogatod non-profit tevékenységünket, legyél Te is a RAPEGYLET tagja, egyszeri csatlakozási díj ellenében.

MIT KELL TENNED ?

(1) Ha FACEBOOK oldalunk tartalmát szeretnéd látni, JELÖLD BE ISMERŐSNEK

(2) Ha van Insta fiókod, akkor INSTAGRAM oldalunkat is KÖVESD BE

(3) Ezután BANK KÁRTYÁVAL online, vagy ÁTUTALÁSSAL tudod az egyszeri tagsági díjat befizetni (részleteket emailben kapsz)

(4) A feldolgozás után jóváhagyjuk Facebook / Instagram csatlakozási kérelmedet, és minden online tartalom láthatóvá válik számodra, te pedig a RAPEGYLET hivatalos tagja leszel, valamint INGYEN megkapod két fizetős kiadványunkat (ebook pdf)
HIP HOP / A KEZDETEK (2019)
KLASSZIKUS HIP HOP ALBUMOK 1980-1989 (2021)

FIZETÉSI RÉSZLETEK KÉRVÉNYEZÉSE