A RAPEGYLET vállalja hazai Hip Hop témájú programok, versenyek, rendezvények, stb. online promócióját, a kölcsönös reklámozás jegyében, ami azt jelenti, hogy a RAPEGYLET logójának szerepelnie kell az esemény promóciós grafikáin. Emellett egyéb támogatási formák is szóba jöhetnek szituációtól függően. Rendezvény támogatással kapcsolatos igényed itt jelezd: info@rapegylet.com

Az elmúlt évek során több kisebb és nagyobb eseményt támogattunk anyagilag, tárgyi nyereményekkel, fizetett reklámokkal, és egyéb módon. Néhány kiemelt név ezek közül: 

BREAK THE RULES
2019. április 20-án harmadik alkalommal került megrendezésre az egész napos Break The Rules B-Girl/B-Boy Jam Szolnokon! A RAPEGYLET 10 ezer Forint készpénzzel támogatta a versenyt, amit a gyerek kategória győztesének ajánlottunk fel.

TERAPSZEMLE
2019. JÚNIUS 15-én az Under Bp. szórakozóhelyen került megrendezésre ez a rap verseny, amit a RAPEGYLET több módon is támogatott, tárgyi nyereménnyel és reklámmal.

MÁRCIUS 15. RAP VERSENY
A győztes pénzjutalmat és tárgyi nyereményeket kapott a RAPEGYLET jóvoltából 2019-ben.

RAH DIGGA KONCERT
Az amerikai női MC 2019-es budapesti fellépését a RAPEGYLET is támogatta, elsősorban reklámmal és promócióval.

FLYSTYLE TALENT TEHETSÉGKUTATÓ
Az online versenyt reklámmal és promócióval támogattuk 2018-ban

SUN CITY FEST
A szegedi rendezvényt több módon támogattuk 2018-ban, pl. médiamegjelenés és promóció online, 10 nap fizetett Facebook reklámozás, kerámia emlékplakettek a fellépők számára.

GOLDEN AGE HIP HOP PARTY
A 2018-as szombathelyi old school break és rap rendezvényt több módon támogattuk, pl. tárgyi nyeremény, fizetett Facebook reklámozás, egyéb online promóció.

ONLINE RAP VERSENY 2018
Az online rap verseny győztesét a RAPEGYLET jutalmazta. A nyeremény 50.000 Forint értékű vásárlás volt a HITSPACE Hangszer- és stúdiótechnikai szaküzletben.